Materialen

Wilmsen Natuursteen

Materialen

Graniet

duurzaam, tijdloos en exclusief!
Deze werkbladen zijn gevormd door de natuur en daarom allemaal uniek. De verschillende oppervlaktebewerkingen maken de bladen geschikt voor zowel moderne als nostalgische keukens. Graniet ‘leeft’ en wordt door de jaren heen, alleen maar mooier. Het materiaal geeft elke keuken karakter en een unieke uitstraling.

image

Kwartscomposiet

Kwartscomposiet is samengesteld uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Beide natuurlijke producten, worden via een uniek procedé gebonden tot een oersterk en zeer gebruiksvriendelijk materiaal.
Kwartscomposiet biedt het allemaal! Het is een massief product. Een breed scala aan kleuren en uitvoeringen, meerdere oppervlaktebewerkingen en dat allemaal van hoge kwaliteit. Kortom, composiet is een materiaal waar je niet omheen kunt!

image

Hardsteen

Dit tijdloze materiaal leent zich uitstekend voor interieur- en bouwtoepassingen en stoelt op een levensgeschiedenis van meer dan 345 miljoen jaar! Een natuurproduct met subtiele tinten, dat door zijn elegantie en verfijning al eeuwen blijft verleiden. Hardsteen is een ode aan de goede smaak.
Een duurzame, tijdloze steen met stijl en karakter die zich harmonieus laat combineren met hout en staal. Hardsteen wordt met de tijd alleen maar mooier!

image